SEARCH POWERED BY
Είσοδος στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Υπηρεσίες

Χρ. Χριστοδούλου: H Κύπρος κατέχει σημαντική θέση στο δίκτυο της Arthur Andersen

Στόχος του λογιστικού οίκου είναι η αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών σε Κύπρο και Ελλάδα
 • 20 Μαρ. 2017
 • 09:41 πμ

Τεράστιες προοπτικές για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Arthur Andersen στο νησί διαβλέπει ο CEO της Arthur Andersen Cyprus Χρίστος Χριστοδούλου λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Κύπρος είναι ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο αλλά και το ευρύ δίκτυο συνεργατών που έχει ήδη αναπτύξει η Arthur Andersen σε όλο τον κόσμο.

RELATED ARTICLES

«Οίκοι όπως η Arthur Andersen φέρνουν περισσότερους ξένους επενδυτές στο νησί και βοηθούν την ανάπτυξη της οικονομίας» σημείωσε ο κ. Χριστοδούλου. Την ίδια ώρα, υποδεικνύοντας τη βαρύνουσα σημασία της Κύπρου ως μέλος του δικτύου της Arthur Andersen, ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε πως η πρώτη συνάντηση των μελών του δικτύου θα γίνει στο νησί εντός Ιουνίου.

Ερωτηθείς τι καινούργιο θα προσφέρει η Arthur Andersen ο κ. Χριστοδούλου απάντησε πως ο οίκος δεν θα προσφέρει πλέον τον «νενομισμένο λογιστικό έλεγχο». «Αυτό σημαίνει ότι θα παρέχει όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες – λογιστικές, φορολογικές, συμβουλευτικές- χωρίς να διαθέτει τους περιορισμούς που υπάρχουν από τη διεξαγωγή του νενομισμένου ελέγχου διαφοροποιώντας την έτσι από τους υπόλοιπους λογιστικούς οίκους», εξήγησε ο κ. Χριστοδούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο λογιστικός οίκος CSC Christodoulou, έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της αντιπροσωπείας της νέας Arthur Andersen στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Στόχος του κ. Χριστοδούλου είναι όπως οι νέες εταιρίες Arthur Andersen Cyprus και Arthur Andersen Greece να καταστούν αξιόπιστοι πάροχοι υπηρεσιών και πολύτιμοι συνεργάτες των δύο κυβερνήσεων.

Σημειώνεται ότι η δραστηριότητα της Arthur Andersen στην Κύπρο ξεκίνησε επίσημα από την Τετάρτη 1η Μαρτίου. 

Βιογραφικό σημείωμα Χρίστου Χριστοδούλου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Arthur Andersen  Κύπρου,  κ. Χρίστος Σ. Χριστοδούλου κατέχει τους επαγγελματικούς τίτλους του Fellow Chartered Certified Accountant (FCCA) και Fellow Accounting Technician (FMAAT), και είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (Σ.Ε.Λ.Κ.). 
Ο κ. Χρίστος Σ. Χριστοδούλου είναι Αντιπρόεδρος της  Επιτροπής Φ.Π.Α. του (Σ.Ε.Λ.Κ) και για την περίοδο 2010-2012, διετέλεσε ως Πρόεδρος, ενώ διατελεί και ως ο Ελεγκτής του Σ.Ε.Λ.Κ.

Πριν την ίδρυση του λογιστικού οίκου CSC Christodoulou, ο οποίος βραβεύτηκε το έτος 2005 και 2013 από το ACCA, ο κ. Χρίστος Σ. Χριστοδούλου διετέλεσε συνέταιρος σε ελεγκτικό οίκο για επτά χρόνια και προγενέστερα ως ανώτερο στέλεχος σε ελεγκτικούς οίκους στη Κύπρο.  Η εμπλοκή του με το λογιστικό – ελεγκτικό επάγγελμα αρχίζει από το έτος 1991.

Ο. κ. Χρίστος Σ. Χριστοδούλου διετέλεσε επίσης πρόεδρος του ομίλου Rotaract Λεμεσού – Αμαθουσία με σημαντική φιλανθρωπική συνεισφορά.  Παρακολουθεί στενά τα κοινά και ιδιαίτερα τα οικονομικά θέματα που απασχολούν τον τόπο μας, αρθρογραφεί σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και παρεμβαίνει τακτικά με εισηγήσεις και σχόλια προς την πολιτεία.  Είναι παντρεμένος με την Φοίβη και έχει δύο παιδιά, τον Σωκράτη και τον Ανδρέα.

 • 20 Μαρ. 2017
 • 09:41 πμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξημένες καταθέσεις για 12ο μήνα
 • 29 Μαίου 2017
 • 19:30 µµ

Αυξημένες καταθέσεις για 12ο μήνα

Κατά €155 εκατομμύρια μειώθηκαν οι καταθέσεις τον Απρίλιο του 2017, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μ ...

Με αρνητικό πρόσημο υποδέχθηκε την εβδομάδα το ΧΑΚ
 • 29 Μαίου 2017
 • 18:30 µµ

Με αρνητικό πρόσημο υποδέχθηκε την εβδομάδα το ΧΑΚ

Με ζημιές σε ποσοστό 0,43% άνοιξε η εβδομάδα για το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με τον Γενικό Δείκτη ...

Πέντε προσφορές για το υπόγειο πάρκινγκ στην Ομήρου
 • 29 Μαίου 2017
 • 17:50 µµ

Πέντε προσφορές για το υπόγειο πάρκινγκ στην Ομήρου

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 υποβλήθηκαν και ανοίχθηκαν οι προσφορές γι ...

Ν. Υπηρεσία: Συνταγματικά τα ν/σ για τα Υφυπουργεία
 • 29 Μαίου 2017
 • 17:28 µµ

Ν. Υπηρεσία: Συνταγματικά τα ν/σ για τα Υφυπουργεία

Το ξεκάθαρο μήνυμα προς τους βουλευτές του ΑΚΕΛ ότι τα προτεινόμενα νομοσχέδια για τη δημιουργία Υφυ ...