Columbia Beach: Νέος προορισμός στον παραλιακό της Λεμεσού

Τις πόρτες του στο κοινό άνοιξε επίσημα στις 25 Ιουλίου το τελευταίο δημιούργημα της Columbia Restaurants, στην παραλία όπου βρίσκονταν τα Goody’s στη Λεμεσό.

Το εντυπωσιακό παραλιακό Columbia Beach βρίσκεται δίπλα από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και κατά μήκος του παραλιακού δρόμου της πόλης.

Διαβάστε ακόμα: Columbia Beach: Έρχεται το καλοκαίρι στη Λεμεσό

Ο νέος πολυχώρος βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου εστιατορίων Columbia Restaurants, που διαθέτει στην κυπριακή αγορά δημοφιλή brands στον χώρο της εστίασης (Columbia Plaza, Pizza Express και Marzano). 

Ο χώρος διέπεται από μοντέρνα αρχιτεκτονική και πλούσια διακόσμηση, ενώ ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο μαγαζί εξυπηρετεί τον σκοπό της λειτουργίας του ως ένας προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (all day venue).

To Columbia Beach διαθέτει πέντε ξεχωριστά τμήματα, ανάμεσά τους το πολύ μεγάλο μπαρ, ο μοντέρνος χώρος με την εξωτερική πισίνα, ο χώρος με τις πολυτελείς ξαπλώστρες για μεγάλες παρέες, το άνετο εστιατόριο, όπως επίσης και τα κρεβατάκια κάτω στην παραλία για τις πιο χαλαρές στιγμές.

Διαβάστε ακόμα: Ασανσέρ η αξία του Συνεργατισμού

Το μαγαζί αναμένεται να αποτελέσει μία value for money επιλογή, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει προορισμό για 365 μέρες τον χρόνο, καθώς, πέραν της καλοκαιρινής περιόδου, το εστιατόριο θα υποδέχεται τους επισκέπτες με ποιοτικό φαγητό και τζάκι με θέα τη θάλασσα στην παραλιακή της Λεμεσού. 

 

 

Οι επισκέπτες μπορούν, μεταξύ άλλων, να χαλαρώσουν στα άνετα κρεβατάκια από νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ, να γευτούν ποιοτικά σνακ, καφέδες, κρασιά και signature cocktails, υπό τους ήχους της μουσικής των Dj’s.

Διαβάστε ακόμα: Το κυπριακό χαλούμι στις αγορές του κόσμου

Καλοκαιρινά πάρτι με μεγάλα ονόματα Dj’s από Κύπρο και εξωτερικό θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Εκτός από το snack menu , το Columbia Beach διαθέτει εστιατόριο με μενού, το οποίο καλύπτει όλα τα γούστα, από κρύα και ζεστά ορεκτικά, δροσερές φρέσκες σαλάτες, σπιτικές σούπες, κρεατικά, ψαρικά, φρέσκα sushi, pasta και ριζότο, καθώς επίσης σπιτικά  γλυκά και παγωτά. 
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024